Landal Marina Resort Well

Landal Marina Resort Well

Vanaf Euro 110,00 verblijft u in een 6-16 persoons vakantiehuis, 4 persoons bungalow of 2-4 persoons appartement op vakantiepark Landal Marina Resort in Well (Limburg, Nederland). WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Aan deze service zijn kosten verbonden. Er is een binnenzwembad en een buitenzwembad aanwezig.

Landal Marina Resort Well ligt in Well, op 29 km van Toverland en op 34 km van Park Tivoli. Het biedt een restaurant en uitzicht op het meer. Alle accommodaties zijn uitgerust met een tv en een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, een vaatwasser en een koffiezetapparaat. Sommige accommodaties hebben een terras en/of een balkon. Op het vakantiepark kunt u gebruikmaken van een kinderspeelplaats. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Faciliteiten: minigolf, speeltuin, tennisbaan, snackbar en een gym.

Hertog Jan Brouwerij ca. 12 km, Kasteeltuinen Arcen ca. 14 km, Vierlingsbeek ca. 5 km, Venray ca. 6 km, nationaal park De Maasduinen ca. 3,1 km. Weeze (Duitsland) ca. 7 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 15, 2023