Vanaf Euro 72,00 per nacht verblijft u in Landgasthof Sonne in Alpirsbach (Baden-Wurttemberg, Duitsland). Dit familiehotel biedt gratis WiFi, een terras en bowlingfaciliteiten. Het ligt op 5 km afstand van de bezienswaardigheden van Alpirsbach, zoals het brouwerijmuseum van de stad en het klooster van Alpirsbach.

De kamers van het Landgasthof Sonne zijn voorzien van een landelijk interieur en veel natuurlijke lichtinval. Ze beschikken verder over een flatscreen-tv, een bureau en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een balkon. U kunt een ontbijt bestellen in het restaurant van het hotel, dat voorzien is van een landelijke inrichting en houten meubilair. Hier worden zowel traditioneel Duitse als gastronomische gerechten geserveerd.

U kunt wandelen op het platteland van Baden-W├╝rttemberg en in het hotel kunt u bowlen en tafeltennissen. De golfclub Alpirsbach bevindt zich op 1,6 km afstand. Landgasthof Sonne biedt eigen, gratis parkeergelegenheid voor auto’s en motoren. De snelweg A81 ligt op 21 km afstand.

Klik hier voor boeking of meer informatie