Vanaf Euro 361,00 verblijft u in Jumeirah Grand Hotel via Veneto in Rome (Italie). Jumeirah Grand Hotel Via Veneto is een luxe hotel aan de Via Veneto, op slechts 120 meter van het metrostation Barberini. Het is gevestigd in een historisch pand met een dakterras, waar u een mooi uitzicht hebt op de Porta Pinciana en Villa Borghese. De kamers zijn in art deco-stijl ingericht en bieden gratis WiFi.

Jumeirah Grand Hotel Via Veneto Rome

De openbare ruimtes in het Jumeirah Grand Hotel Via Veneto zijn voorzien van kroonluchters van Muranoglas, marmeren trappen met travertijn en een kristallen plafond. Voor het 4e jaar op rij is het hotel bekroond met de Five Star Diamond Award. De kamers en suites zijn voorzien van met de hand gemaakte houten meubilair en exclusieve stoffen, en u krijgt korting bij de spa. Elke kamer heeft een badkamer van Carrara-marmer met exclusieve toiletartikelen van Bulgari.

De AQVA City Spa van het Jumeirah Grand Hotel Via Veneto biedt chromotherapie en massagebehandelingen. De spa heeft ook een sauna, een hot tub en een fitnessruimte. In de tuin op het dak bevindt zich een hamam met hydromassage. Restaurant & Wijnbar Time serveert drankjes, Romeinse specialiteiten en internationale favorieten. Het attente personeel verzorgt ook elke dag een ontbijtbuffet.

Klik hier voor boeking of meer informatie