Vanaf Euro 93,00 per nacht verblijft u in Ibis Hotel Gent Centrum Opera in Gent (België). Het ibis Gent Centrum Opera ligt in het historische Gent, op 2 minuten lopen van de Vlaamse Opera en op 10 minuten lopen van de Sint-Baafskathedraal, het Belfort van Gent en de Korenmarkt. Het hotel beschikt over kamers met airconditioning en een eigen bar.

Hotel ibis Gent Centrum Opera heeft kamers met een eigen badkamer en satelliet-tv. Gratis WiFi is niet alleen beschikbaar in elke kamer, maar ook in alle openbare ruimtes van het hotel. Er wordt elke dag een ontbijtbuffet verzorgd. De Rendez-Vous Bar serveert 24 uur per dag drankjes en hapjes. Op minder dan 3 minuten lopen vindt u verschillende andere eet- en drinkgelegenheden.

Vanaf het ibis Gent Centrum Opera is het 8 minuten lopen naar het winkelcentrum Gent Zuid. De Veldstraat, een van de populairste winkelstraten van Gent, ligt op 3 minuten lopen en het is 10 minuten naar het Gravensteen. De afstand naar treinstation Gent Sint-Pieters bedraagt 2,5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie