Vanaf Euro 47,00 per nacht verblijft u in het Ibis Budget Hotel Luxembourg Aeroport in Luxemburg (Luxemburg). Dit budgethotel ligt naast het vliegveld Findel en de golfclub Grand Ducal en biedt een gunstige uitvalsbasis voor een bezoek aan de congres- en expositiecentra en de stad Luxemburg. Tweepersoonskamers en driepersoonskamers.

Het ibis Budget Hotel Luxembourg Aeroport biedt scherpe prijzen en eenvoudige, nette accommodatie op een goede locatie. Na een goede nachtrust kunt u genieten van een onbeperkt ontbijt. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

U kunt profiteren van de goede verbindingen met de stad, of genieten van een ontspannende dag in de omliggende bossen. De receptie is 24 uur per dag geopend, zodat u kunt komen en gaan wanneer u wilt. Een gratis pendeldienst naar de luchthaven is dagelijks beschikbaar vanaf 4:30 uur en brengt u van maandag tot en met vrijdag eventueel ook naar het Europese district van Kirchberg. Een bushalte met verbindingen naar het centrum van de stad (20 minuten) en het station (15 minuten) is voor het hotel te vinden.

Klik hier voor boeking of meer informatie