Vanaf Euro 78,00 per nacht verblijft u in Hotel Zum Schwarzen Kreuz in Altenahr (Rijnland-Palts, Duitsland). Hotel Zum Schwarzen Kreuz biedt rustige kamers in het Rijnlanddorp Altenahr. Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw, dat al meer dan 800 jaar een verblijfplaats biedt aan reizigers. Alle kamers van Hotel Zum Schwarzen Kreuz zijn praktisch ingericht en beschikken over een eigen badkamer met een douche. Gasten kunnen elke dag 1 uur gebruikmaken van gratis WiFi.

Het platteland van Rijnland-Palts biedt diverse mogelijkheden voor wandelen en fietsen. U kunt bovendien fietsen huren bij het hotel. Er is ook een nabijgelegen rode wijnroute, welke het pad langs de rivier de Ahr volgt. Een ontbijt wordt elke ochtend geserveerd en het restaurant biedt later op de dag ook lunch en diner. In de zomer kunnen de gasten eten en drinken op het terras.

Hotel Zum Schwarzen Kreuz ligt op slechts 150 meter van het treinstation van Altenahr en op 12 km van de stad Bad Neuenahr-Ahrweiler. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel.

Zum Schwarzen Kreuz

Klik hier voor boeking of meer informatie