Vanaf Euro 40,00 per nacht verblijft u in Hotel Zum Lieben Augustin in Meersburg (Bodensee, Duitsland). Dit traditionele hotel ligt naast de haven van Meersburg aan het schilderachtige Bodenmeer. Het serveert gerechten uit de regio Baden en biedt lichte kamers met houten meubilair.

Zum Lieben Augustin

Het Hotel Zum Lieben Augustin wordt beheerd door een familie en biedt ruime, rookvrije kamers. Veel van de kamers hebben een moderne badkamer. Tegen een kleine toeslag kunt u gebruikmaken van WiFi via een hotspot. Er wordt elke dag een gevarieerd ontbijt geserveerd. In het landelijke restaurant van het hotel kunt u genieten van vis uit het Bodenmeer, regionale gerechten en heerlijke wijnen uit Baden.

In de buurt van het Zum Lieben Augustin vindt u het Altes Schloß en het Neues Schloß. Deze beide burchten zijn te voet in nog geen 5 minuten te bereiken. Openbare parkeergelegenheid is op aanvraag beschikbaar in de buurt van het Hotel Zum Lieben Augustin, en er is een fietsenstalling op 20 meter afstand bij de haven.

Klik hier voor boeking of meer informatie