Vanaf Euro 1100,00 per nacht verblijft u in Hotel The Park Tower Knightsbridge in Londen (London, Groot Brittannië).Dit 5-sterrenhotel, genaamd The Park Tower Knightsbridge, is midden in Knightsbridge gevestigd, op korte loopafstand van het warenhuis Harrods en andere designerwinkels. Pal naast de deur van deze accommodatie vindt u Harvey Nichols en Hyde Park. Hier kijkt u prachtig uit over de stad Londen. U kunt er ook genieten van een bekroond restaurant.

Dankzij het ontwerp van het gebouw, in de vorm van een ronde toren, bieden alle 280 luxe kamers een indrukwekkend uitzicht op de skyline van Londen. In elke kamer vindt u een iPod-basisstation, een televisie met films op verzoek en toegang tot internet. Het hoofd van de conciërgeafdeling en zijn team staan ​​u graag terzijde om u te informeren over de onontdekte schatten van Knightsbridge en de omgeving. Deze personeelsleden staan bekend om hun deskundigheid.

Restaurant One-O-One van het hotel, waar chef-kok Pascal Proyart de scepter waait, is uitgeroepen tot ‘Beste Visrestaurant’ door Harden’s Guide. Op het menu staan duurzame visgerechten. De bar van The Park Tower Knightsbridge is geïnspireerd op Britse clubleden. U kunt uw hart ophalen met whisky’s en sigaren in een verfijnde ambiance.

Klik hier voor boeking of meer informatie