Vanaf Euro 79,00 per nacht verblijft u in Hotel Stadt Munchen in Dusseldorf (Duitsland). Dit hotel ligt op 5 minuten lopen van het centraal station van Düsseldorf, en biedt gratis WiFi, een gratis fitnessruimte en een spa. De winkelstraat Königsallee vindt u op 10 minuten lopen of 1 tramhalte verderop.

Hotel Stadt München Dusseldorf

Hotel Stadt München wordt beheerd door een familie, en biedt lichte kamers met grote ramen. Alle kamers zijn voorzien van een kabel-tv, een minibar en een haardroger. Elke ochtend wordt er een groot ontbijtbuffet verzorgd, met een uitgebreid assortiment aan verse en regionale producten. U kunt ontspannen in de bar van Hotel Stadt München of genieten van een drankje op de mediterrane binnenplaats.

U kunt bij Hotel Stadt München ook gratis gebruikmaken van de sauna, de ontspanningsruimte en de fitnessruimte. Deze zijn dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op 3 minuten loopafstand vindt u tramhalte Berliner Allee, met 6 verschillende tramlijnen. Stadt München Hotel biedt ook een eigen parkeerterrein, dat beveiligd wordt met cameratoezicht.

Klik hier voor boeking of meer informatie