Vanaf Euro 135,00 per nacht verblijft u in Hotel Saint Fiacre in Bourscheid (Luxemburg). Hotel St Fiacre heeft een prachtige natuurlijke ligging in Bourscheid en wordt door een familie beheerd. U kunt er genieten van een rustige, zonnige middag op het heerlijke terras en in de tuin. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

De 1-4 persoons hotelkamers zijn gezellig en comfortabel. Ze hebben een eigen badkamer en sommige bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. In het rustieke restaurant van het hotel kunt u proeven van seizoensgerechten en regionale specialiteiten. Vanuit de wijnkelder komen de beste wijnen die uw maaltijd compleet maken.

Er is gratis openbare parkeerruimte bij het hotel. Tijdens uw verblijf in St. Fiacre kunt u de vele bezienswaardigheden en prachtige wandelroutes naar andere plaatsen in de omgeving verkennen. U zult dan ook langs de indrukwekkende ruïnes van kasteel Bourscheid komen, vanwaar u op een rotspunt uitkijkt op rivier de Sauer.

Klik hier voor boeking of meer informatie