Vanaf Euro 104,00 per nacht verblijft u in Hotel Petry in Vianden (Luxemburg). Hotel Petry is een modern, milieuvriendelijk hotel met uitzicht over rivier de Our en het historische kasteel in het centrum van Vianden. De accommodatie biedt gratis WiFi, 2 restaurants en kamers met een satelliet-tv. 2-4 persoonskamers, ook familiekamers en een appartement voor 6 personen.

U kunt gratis gebruikmaken van het zwembad en het spa- en wellnesscentrum in het naburige hotel Belle-Vue. Het Belle-Vue ligt op 100 meter van Hotel Petry en heeft tevens een sauna, een solarium en een klein fitnesscentrum, die beschikbaar zijn voor een toeslag. Het restaurant van Hotel Petry serveert gastronomische gerechten in een knusse omgeving met houten balken en rustieke details. Er is ook een pizzeria met een traditionele, op hout gestookte pizza-oven.

Het hotel bevindt zich op 50 minuten rijden van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad Luxemburg, waaronder het Groothertogelijk Paleid en de Onze-lieve-Vrouwe-Kathedraal. Er is gratis openbare parkeergelegenheid bij het Petry Hotel. 100 meter van het Victor Hugo Museum. 150 meter van de stoeltjeslift.

Klik hier voor boeking of meer informatie