Vanaf Euro 260,00 per nacht verblijft u in Hotel Park Plaza Westminster Bridge London in Londen (Groot Brittannië). Park Plaza Westminster Bridge London ligt tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben, op de South Bank. Het is ook dicht bij de London Eye, het Aquarium en verschillende restaurants en theaters.

De grote, eigentijdse kamers met airconditioning zijn voorzien van luxe voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, een groot bureau, een minibar, een koelkast en een kluisje. Er zijn ook studio’s en appartementen beschikbaar. Park Plaza Westminster Bridge ligt aan de rivier de Theems, op 500 meter van de London Eye en station London Waterloo. Metrostation Westminster vindt u op slechts korte loopafstand.

In het Park Plaza Westminster Bridge is de moderne, bekroonde Brasserie Joel, Ichi Sushi & Sashami gevestigd. Voor een traditionele afternoon tea kunt u terecht bij de 1WB Lounge & Patisserie. De Primo Bar biedt elke avond amusement.Het hotel beschikt over een volledig uitgeruste 24-uursfitnessruimte, een 15-meterzwembad met een sauna en stoombad, en de onlangs geopende Mandara Spa, waar u kunt genieten van tal van luxueuze behandelingen.

Klik hier voor boeking of meer informatie