Vanaf Euro 173,00 per nacht verblijft u in Hotel Monsieur Ernest in Brugge (Belgie). Het gerestaureerde, 14e-eeuwse patriciërshuis en voormalige brouwerij is volstrekt uniek met zijn sierlijke trap en grote openbare ruimtes. De accommodatie beschikt over gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter afstand van de Grote Markt en het Belfort.

Alle kamers van Hotel Monsieur Ernest zijn voorzien van een minibar, een tv en koffie- en theefaciliteiten. Bovendien vindt u er een bureau en een eigen badkamer. Iedere ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de eetzaal van het oude patriciërshuis. U kunt genieten van lokale Belgische bieren in de bar van het Monsieur Ernest of op het terras dat uitzicht biedt op de tuin en de kanalen.

U rijdt in 4 minuten naar het treinstation van Brugge. Het Begijnhof en Brouwerij De Halve Maan bevinden zich beide op minder dan 15 minuten lopen van Hotel Monsieur Ernest. Het Concertgebouw bereikt u in 5 minuten lopen. U kunt gebruikmaken van een pendeldienst van/naar de luchthaven. Op verzoek kunt u bij het hotel ook fietsen huren.

Klik hier voor boeking of meer informatie