Vanaf Euro 135,00 per nacht verblijft u in Hotel Meyer in Beaufort (Luxemburg). Het moderne familiehotel Meyer ligt dicht bij een mooi bos met tal van wandelpaden. Het hotel biedt een gratis zwembad, een grote tuin met ligbedden en een terras, een wellnesscentrum, een restaurant en gratis WiFi. 1-4 persoons kamers, ook familiekamers.

Alle kamers van Hotel Meyer zijn voorzien van een televisie en een badkamer met gratis toiletartikelen en een badjas. Sommige kamers beschikken ook over een balkon. Hotel Meyer is uitgerust met een fitnessruimte, een sauna en een zonnebank. U kunt gratis gebruikmaken van de fietsen van het hotel om de omgeving te verkennen.

Het restaurant van het Hotel Meyer serveert visspecialiteiten en seizoensgebonden wildgerechten. Van april tot en met november organiseert het hotel elke woensdag een optionele, gratis excursie per bus voor gasten. Het centrum van Beaufort ligt op 1,5 km van het hotel. In de omgeving van Hotel Meyer vindt u meer dan 60 km aan wandelpaden. De golfbaan Christnach ligt op 10 km afstand.

Klik hier voor boeking of meer informatie