Vanaf Euro 75,00 verblijft u in Hotel Janssen in Valkenburg (Limburg, Nederland). Hotel Janssen ligt in Valkenburg in de provincie Limburg, op 1,8 km van Recreatiepark De Valkenier en op 2,9 km van de Cauberg. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een 24-uursreceptie, een gemeenschappelijke lounge en gratis WiFi in de hele accommodatie.

Elke tweepersoons en driepersoons kamer is voorzien van een kledingkast, een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Er is ook een familiekamer voor 5 personen. Gasten van Hotel Janssen kunnen genieten van een continentaal of een à-la-carteontbijt. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 9 per dag. Er is een invalidenparkeerplaats en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Kerstmarkt Valkenburg ca. 0,3 km, Gemeentegrot Valkenburg ca. 0,3 km, VVV Valkenburg ca. 0,3 km, Holland Casino Valkenburg ca. 0,4 km, Cauberg ca. 0,6 km, Thermae 2000 ca. 0,7 km, Romeinse Katakomben ca. 0,8 km, Recreatiepark De Valkenier ca. 0,9 km. Kasteel van Rijckholt ca. 10,1 km, Vrijthof ca. 10,2 km, Sint Servaasbasiliek ca. 10,2 km, Maastricht International Golf ca. 13,2 km, Kasteel Vaalsbroek ca. 15,5 km, Stadhuis van Aken ca. 20 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie