Vanaf Euro 133,00 per nacht verblijft u in Hotel Italia in Siena (Toscane, Italië). De mooie wandeling van Hotel Italia naar Piazza del Campo duurt 20 minuten. In de zomer hebben gasten gratis toegang tot een nabijgelegen zwembad en tennisbaan. De roltrap die het historische centrum verbindt met het station van Siena bevindt zich op 50 meter van het hotel. Bussen stoppen op slechts 30 meter afstand.

Italia

Het hotel heeft een ruimte met een satelliettelevisie, een bar, en internetterminals in de lobby. In het hele gebouw is WiFi beschikbaar en in sommige kamers is het gratis. Hotel Italia serveert een uitgebreid ontbijtbuffet met zoete en hartige producten, waaronder huisgemaakte broodjes en chocoladefondue. Er worden ook glutenvrije en veganistische alternatieven verstrekt.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid kunt u gebruikmaken van de beperkte privéparkeergelegenheid van het hotel. Gasten kunnen ook gratis parkeren bij het zusterhotel Garden, op 10 minuten lopen van het hotel. Er zijn daar ook tennisbanen en een buitenzwembad te vinden.

Klik hier voor boeking of meer informatie