Vanaf Euro 64,00 per nacht verblijft u in Hotel im Burghof in Altenahr (Rijnland Palts, Duitsland). Dit hotel in het romantische centrum van Altenahr wordt door een familie beheerd. Hotel Im Burghof biedt gratis WiFi, een Italiaans restaurant en een terras met uitzicht op het oude centrum en de omliggende rotsen.

De rookvrije kamers in Hotel Im Burghof zijn individueel ingericht met traditionele houten meubels. Alle zijn voorzien van een satelliet-tv, een douche in de kamer en toegang tot een kledingkast. Er wordt elke ochtend een ontbijt geserveerd. In Pizzeria da Paolo worden Italiaanse specialiteiten en een aantal internationale wijnen geserveerd.

Het hotel ligt op slechts 200 meter van de kasteelruïne Burg Are. Het is een ideale uitvalsbasis voor tochten over de Rotweinwanderweg (Rode wijn-wandelpad) en in het natuurreservaat Langfigtal. Hotel Im Burghof biedt eigen parkeergelegenheid. Het ligt aan de andere kant van de rivier de Ahr, op 400 meter van het treinstation van Altenahr en op 18 km van het circuit en concertterrein Nürburgring.

Burghof

Klik hier voor boeking of meer informatie