Vanaf Euro 75,00 per nacht verblijft u in Hotel Des Comtes Durbuy in Durbuy (Ardennen, Belgie). Dit karakteristieke oude herenhuis ligt aan de rivier de Ourthe. Het heeft een rijke historie en biedt hotelkamers met een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt ook nog over een unieke, rustige tuin.

Hotel Des Comtes Durbuy

Hotel Des Comtes Durbuy ligt in het centrum van het schitterende Durbuy en biedt elegante accommodaties in een monumentaal gebouw dat dateert uit 1862. De smaakvolle hotelkamers bieden een huiselijke omgeving voor uw verblijf. U kunt gratis gebruikmaken van de aanwezige parkeervoorzieningen.

’s Ochtends serveert de gastvrouw een ontbijtbuffet met verse sinaasappelsap en zelfgemaakte jam. Geniet tijdens het eten van een mooi uitzicht op de beroemde anticlinale rotsformatie van Durbuy. De bar is een geweldige plek om een ​​cocktail, biertje of brandy te drinken aan het eind van een leuke dag.

Het hotel bevindt zich op slechts 200 meter van het levendige centrum van Durbuy, waardoor u gemakkelijk kunt rondlopen en de belangrijkste bezienswaardigheden kunt ontdekken.

Klik hier voor boeking of meer informatie