Vanaf Euro 98,00 per nacht verblijft u in Boutique Hotel De Doelen in Groningen. Hotel De Doelen ligt aan de voet van de Martinitoren, in een prachtig monumentaal pand. Het hotel biedt moderne faciliteiten en gratis draadloos internet.

De kamers zijn allemaal karakteristiek ingericht en hebben een eigen badkamer. De kamers hebben een zithoek waar u kunt ontspannen. ‘s Ochtends serveert het hotel ontbijt, zodat u de dag goed kunt beginnen. Er is ook een gezellige lounge waar u van harte welkom bent voor lunch, koffie, thee en diner. Eenpersoons en tweepersoons kamers. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.  Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 19,50 per dag.

Het hotel biedt een prachtig uitzicht op het centrum van Groningen en de Grote Markt, dat al meer dan 200 jaar oud is. In de zomer kunt u genieten van een drankje op het terras aan de voorzijde van het hotel in de gezellige drukte van de stad.

Klik hier voor boeking of meer informatie