Vanaf Euro 96,00 per nacht verblijft u in Hotel De Bonte Wever in Assen (Drenthe, Nederland). Dit hotel ligt in het Asserbos, aan de rand van de stad Assen en op 10 minuten rijden van het TT Circuit. Het hotel biedt moderne en goed ingerichte kamers, die allemaal zijn uitgerust met airconditioning en een flatscreen-tv. Elke accommodatie is ingericht met een zithoek en een bureau. In het hele gebouw is gratis WiFi beschikbaar. Ook all inclusive arrangement. 1-4 persoons kamers, ook familiekamers.

Hotel De Bonte Wever Assen

Hotel De Bonte Wever bevindt zich op slechts 2 km van de snelweg A28. Het stadscentrum en het Drents Museum van Assen bereikt u met de auto in 5 minuten. Het centrum van Groningen ligt op 30 minuten rijden. Met de auto bent u in 20 minuten bij de luchthaven Eelde in Groningen. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het hotel.

Hotel De Bonte Wever biedt een goed uitgerust zwembad met solarium, sauna en kruidenbaden. U kunt ook genieten van ontspannende lichaamsbehandelingen of trainen in de fitnessruimte van het hotel. Bij de Bonte Wever kunt u tal van spelletjes doen, zoals tafeltennissen, biljarten, darten en computerspelletjes. Het restaurant van het hotel serveert buffet- en à-la-cartegerechten. Snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij de lobby en op diverse andere plekken in het hotel.

Klik hier voor boeking of meer informatie