Vanaf Euro 126,00 per nacht verblijft u in Hotel Athena in Siena (Toscane, Italië). Hotel Athena ligt binnen de middeleeuwse stadsmuren van Siena. U vindt er gratis parkeergelegenheid en een chique Italiaans restaurant. Vanaf het gemeubileerde kijkt u mooi uit op de stad en op de vallei. Internetten is gratis.

Iedere ruime kamer is voorzien van airconditioning. De inrichting oogt chique, met sfeervolle kleuren en vloerbedekking of een tegelvloer. De kamers op de bovenste verdiepingen bieden een fantastisch uitzicht. Elke ochtend wordt er een gevarieerd ontbijtbuffet verzorgd. ‘s Avonds serveert het restaurant een combinatie van bekende internationale schotels en Toscaanse gerechten. U kunt er een exclusief glas wijn bij drinken.

Op nog geen 10 minuten loopafstand zijn de kathedraal van Siena en het centrale plein Piazza del Campo gevestigd. De universiteitscampus van Siena is te voet vlot en eenvoudig bereikbaar. Tot slot organiseren de medewerkers van Hotel Athena excursies naar de beroemde wijnstreken Chianti en Brunello.

Klik hier voor boeking of meer informatie