Obiq Hotel London City

Obiq Hotel London City

Vanaf Euro 303,00 verblijft u in het Obiq Hotel London City in Londen (Groot Brittanni├ź, United Kingdom). Het Qbic Hotel ligt in de City of London, op nog geen 5 minuten wandelen van de metrostations Aldgate East en Aldgate op de lijnen Circle, District, Hammersmith & City en Metropolitan. Er is overal in het hotel gratis breedband-WiFi beschikbaar.

De kamers zijn gebaseerd op het Qbi Pod-alles-in-eenconcept van Cubi en beschikken over een comfortabel bed met een handgemaakte, anti-allergene NaturalMat-matras, een flatscreen-tv van 32 inch, Britse en Europese stopcontacten en usb-aansluitingen. Ze hebben een ge├»ntegreerde, eigen badkamer met een krachtige, waterbesparende regendouche, een condensvrije spiegel en gratis biologische toiletartikelen. Op de verdiepingen 1 tot 4 wordt gratis thee en koffie aangeboden. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Het restaurant Qbic biedt verschillende opties voor het ontbijt, en serveert de hele dag door een menu en een selectie thee en koffie, wijn, bier sterke dranken en cocktails. Vergaderruimten zijn op aanvraag beschikbaar.
U wandelt in 10 minuten naar Shoreditch en Tower Hill. Tower of London ca. 1,2 km, London Eye ca. 3,8 km, Trafalgar square en Big Ben ca. 4,3 km, Piccadilly Circus ca. 4,7 km.

Klik hier voor meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 26, 2019