Vanaf Euro 311,00 per nacht verblijft u in Grand Hotel Majestic in Verbania (Lago Maggiore, Italië). Het Grand Hotel Majestic is een paleis uit de 19e eeuw dat direct aan de oevers van het Lago Maggiore ligt. Het heeft een privéstrand, een wellnesscentrum en een tuin met uitzicht op het meer. Het hotel biedt een gastronomisch restaurant en luxe kamers.

De kamers van het Grand Hotel Majestic liggen verspreid over de 5 verdiepingen van dit indrukwekkende gebouw. Elke kamer is voorzien van airconditioning en een satelliettelevisie. De meeste kamers kijken uit over het meer. Het wellnesscentrum van het Majestic heeft een fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad. Alle gasten van het hotel kunnen in de tuin gebruikmaken van ligstoelen en handdoeken. Er worden ook massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden.

Het La Beola Restaurant beschikt over een zomerse zuilengang en serveert traditionele Italiaanse gerechten met internationale invloeden. Er is een ontbijtbuffet, maar er zijn eveneens à-la-carte-opties beschikbaar op verzoek. Het Grand Hotel Majestic heeft een terras met een bar dat uitzicht biedt op de omringende bergen en de Borromeïsche eilanden. De veerboten over het meer vertrekken vanuit Pallanza, dat op korte loopafstand ligt.

Klik hier voor boeking of meer informatie