Vakantieboerderij De kleine pol Otterlo

Vanaf Euro 52,00 verblijft u op vakantieboerderij De kleine pol in Otterlo (Veluwe, Gelderland, Nederland). De Kleine Pol ligt in Otterlo, op 6 km van het Kröller-Müller Museum en op 3 km van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. WiFi is gratis.

Bij de vakantieboerderij is elke 2 persoons kamer voorzien van een kledingkast. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een bad of douche. Sommige kamers van De Kleine Pol hebben ook een zithoek. Elke kamer beschikt over een koelkast. Gasten van de accommodatie kunnen genieten van een à-la-carteontbijt. Er is ook een 4 persoons caravan met airconditioning te huur. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

In de omgeving kunt u fietsen en wandelen. Breng een bezoek aan Arnhem, Apeldoorn, Hoenderloo en Ede. Kroller Muller Museum ca. 5,7 km. Historisch Museum Ede ca. 7,4 km, supermarkt ca. 3 km, Hartenstein 14,2 km, Koninklijke Burgers Zoo 14,5 km, Apenheul 18,6 km, Gelredome 18,6 km, Nationaal Park Veluwezoom 19,6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 22, 2020