Topparken Recreatiepark t Gelloo Ede

Vanaf Euro 152,00 verblijft u op Topparken Recreatiepark ’t Gelloo in Ede (Gelderland, Nederland). Recreatiepark ’t Gelloo ligt in Ede en biedt een buiten- en een binnenzwembad. De accommodatie met eigen kookgelegenheid is voorzien van een tuin.

De 4-6 persoons accommodatie is voorzien van een televisie en airconditioning. Er is een goed uitgeruste keuken met een magnetron en een koelkast. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Bij Recreatiepark ’t Gelloo kunt u een restaurant en een tennisbaan vinden. Bij de accommodatie of in de omgeving kunt u tal van activiteiten uitoefenen, waaronder fietsen. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. WiFi is beschikbaar, kosten: EUR 3 per 24 uur. Fietsverhuur mogelijk.

Als u een bezoek wil brengen aan de omgeving, kunt u terecht bij het Historisch Museum Ede (5,8 km) en het Centraal Station Ede (5,8 km). Dit vakantiepark ligt op 23,1 km van het Kröller-Müller Museum. Maandagochtend, donderdag en zaterdag is er markt in Ede.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on feb 15, 2020