Oostappen Vakantiepark Arnhem

Vanaf Euro 62,00 verblijft u op Oostappen Vakantiepark Arnhem in Arnhem (Gelderland, Nederland). Oostappen Vakantiepark Arnhem BV ligt midden in de Veluwe, op slechts 6 km van het centrum van Arnhem. Het biedt seizoensgebonden faciliteiten, zoals een binnenzwembad en een à-la-carterestaurant. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

De 4-6 persoons stacaravans of chalets hebben een gedeelde of eigen badkamer. Oostappen Vakantiepark Arnhem BV heeft een sauna, een terras en een snackbar. Het biedt ook een animatieteam, een kinderclub en een speeltuin. Op het terrein en in de omgeving kunt u een scala aan activiteiten ondernemen, zoals onder andere minigolf. Openbaar parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: € 3 per dag. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Nederlands Openluchtmuseum ca. 3,7 km, Hartenstein Park ca. 4,7 km, Historisch Museum Arnhem ca. 6 km, Kroller Moller Museum ca. 9 km, Historische Museum Ede ca. 13 km. Oosterbeek ca. 3,6 km, Arnhem ca. 5 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on sep 28, 2023