Bungalowpark Het Verscholen Dorp Harderwijk

Vanaf Euro 179,00 verblijft u in Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk (Veluwe, Gelderland, Nederland). Bungalowpark Het Verscholen Dorp is gevestigd in Harderwijk en biedt een buitenzwembad en een tennisbaan. In dit vakantiepark is gratis WiFi beschikbaar. Te huur een 4 en 5 persoons chalet, 6 persoons bungalow of vakantiehuis en een 8 persoons familiebungalow.

De accommodatie beschikt over een televisie en een terras. U heeft beschikking over een goed uitgeruste keuken met een magnetron en een koelkast. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de tuin. U kunt er ook gebruikmaken van extra’s, bijvoorbeeld een cd-speler en kabelzenders. Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp vindt u een ticketservice en een bagagedepot. In de omgeving kunt u tal van activiteiten ondernemen, zoals fietsen. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Wanneer u de omgeving wilt verkennen dan kunt u naar het Dolfinarium (4.2 km) of met de trein vanaf het treinstation Harderwijk (2.4 km). Dit vakantiepark ligt 83,4 km van de luchthaven Schiphol. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 31, 2020