Boutique Hotel Restaurant De Zwarte Boer Ermelo

Vanaf Euro 78,00 verblijft u in Boutique Hotel Restaurant De Zwarte Boer in Ermelo (Veluwe, Gelderland, Nederland). Boutique Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” ligt in het bos Leuvenum en biedt designaccommodaties. In de buurt zijn tal van wandel- en fietsroutes te vinden. U kunt fietsen huren bij het hotel en er is gratis WiFi beschikbaar.

De ruime 2-3 persoons designaccommodaties van De Zwarte Boer zijn bereikbaar met een lift en voorzien van houten balkenplafonds en veel licht. Ze beschikken allemaal over designmeubels en een eigen badkamer met een bad of douche. Het Boutique Hotel-Restaurant “De Zwarte Boer” beschikt over een gastronomisch restaurant waar u kunt genieten van een 4-gangendiner. U kunt ook genieten van koffie en gebak in de Brasserie, of als het weer het toelaat op het terras in de tuin. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Kluisje aanwezig.

Harderwijk ligt op 10 minuten rijafstand. Apeldoorn bevindt zich op 30 minuten rijafstand. De Golfbaan Het Rijk van Nunspeet ligt op 15 minuten rijafstand. Landgoed Staverden ca. 2,2, km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mrt 19, 2020