Vanaf Euro 85,00 per nacht in Gast- und Weinhaus Burkard in Bernkastel Kues (Moezel, Duitsland). Dit lieflijke, door een familie gerunde hotel ligt in het centrum van het middeleeuwse Bernkastel-Kues. Op 200 meter vindt u de rivier de Moezel en de kasteelruïne van Burg Landshut.

Het rustige Gast-und Weinhaus Burkard biedt smaakvol ingerichte, rookvrije kamers. Schep elke ochtend uw bord vol met de heerlijke producten van het gratis ontbijtbuffet. Vervolgens kunt u erop uittrekken om het schilderachtige Bernkastel-Kues of een plaatselijke wijngaard te bezoeken, of een boottocht te maken over de Moezel.

Er wacht u een uitnodigende atmosfeer in het gezellige restaurant Burkard. Geniet hier van wild- en visgerechten en specialiteiten en eersteklas wijnen uit de streek. In de zomer kunt u buiten op het terras van uw maaltijden en drankjes genieten. U kunt vanuit Burkard diverse dagtochten ondernemen, bijvoorbeeld naar de eeuwenoude stad Trier (44 kilometer) of Idar-Oberstein (40 kilometer), bekend vanwege zijn edelsteenslijperijen. Ook kunt u vanaf hier naar Luxemburg.

Klik hier voor boeking of meer informatie