Vanaf Euro 197,00 per nacht verblijft u in het Gardaland Hotel in Castelnuovo del Garda (Gardameer, Italie). Het Gardaland Hotel beschikt over fraai aangelegde tuinen met een groot lagunebad en gratis parkeergelegenheid. Het ligt op 2 km van het Gardameer en biedt om de 30 minuten een gratis pendeldienst naar het bekendste pretpark van Italiƫ.

Alle kamers beschikken over airconditioning, een zithoek en een lichtgekleurde vormgeving. De kamers bevinden zich in 4 paviljoens met een sprookjesthema. Sommige kamers zijn ingericht met een bepaald thema en een aantal kijkt uit op de tuinen. Het zwembad de Blue Lagoon beschikt over een bad met hydromassage, een kinderbad en een gedeelte met stroomversnelling. Er zijn gratis ligstoelen en handdoeken beschikbaar.

Kinderen kunnen genieten van amusementsshows, de spellenkamer en vele speeltuinen. Kaartjes voor Gardaland en het pretpark Sea Life kunt u bij het hotel met korting aanschaffen. Gardaland Hotel Resort heeft 2 restaurants, 3 bars en een pizzeria. Het ontbijt is een gevarieerd buffet.

Klik hier voor boeking of meer informatie