Landal Esonstad Anjum

Vanaf Euro 73,00 verblijft u in een 4-12 persoons vakantiehuis of 4-8 persoons bungalow op vakantiepark Landal Esonstad in Anjum (Friesland, Nederland). Er is geen internet beschikbaar.

Vakantiepark Landal Esonstad ligt aan Nationaal Park Lauwersmeer, op 13 km van Dokkum, de noordelijkste stad van Nederland. Het park is geïnspireerd op de Friese vestingstadjes: u vindt er een marktplein en huizen die in de Friese stijl van de vroege renaissance zijn gebouwd. Alle accommodaties zijn rookvrij. In de waterrijke omgeving rondom het Lauwersmeer met zijn dijken en terpen bevinden zich veel bezienswaardigheden. In het hoogseizoen vaart er vanuit het park een veerboot rechtstreeks naar Schiermonnikoog. Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Faciliteiten: terras, parkeergarage, bagageopslag.

Vuurtoren van Schiermonnikoog ca. 12 km, Zeehondencrèche Pieterburen ca. 20 km, Schiermonnikoog ca. 8 km, Buitenpost ca. 14 km, De Westereen ca. 17 km. Schelpenmuseum Paal 14 ca. 11 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 12, 2023