Boek een fijne vakantie, midweek of weekend weg in Finland op onze website. Finland grenst in het oosten aan Rusland, in het noorden aan Noorwegen en in het noordwesten aan Zweden. Ten zuiden wordt het van Estland gescheiden door de Finse Golf.

Ga op jacht naar het noorderlicht, scheuren op een sneeuwscooter, op huskysafari, ijsvissen, slapen in een ijshotel, opwarmen in de hottub, op bezoek bij de Sami, ontmoet de kerstman in Rovaniemi, maak een sleerit met een rendier, neem een duik in een van de 188000 meren, ga winkelen in Kauppahalli, bezoek de middeleeuwen in Porvoo,

De Finse keuken kent Scandinavische en Russische invloeden en vis is er ontzettend populair, met name zalm en regenboogforel. Maar ook vlees als rendier en lam wordt er veel gegeten. In de wintermaanden komt de zon er niet op (poolnachten) en in de zomer gaat de zon niet onder (midzomernachten). De beste reistijd om naar Lapland te reizen is begin december tot en met half april. In deze maanden, met name januari – februari kunt u optimaal genieten van het winterweer.

Klik hier voor boeking of meer informatie