Vanaf Euro 168,00 per nacht verblijft u in het Expo Hotel Barcelona in Barcelona (Spanje). Het Expo Hotel Barcelona ligt naast station Barcelona Sants. Het zwembad op het dak en het terras bieden een fantastisch uitzicht over de stad en de moderne 1-3 persoons kamers beschikken over een eigen balkon en een satelliet-tv. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis.

In het stijlvolle restaurant Stopn’Rest worden internationale à-la-cartegerechten geserveerd. In de ontspanningsruimte op het dak bevindt zich ook een bar met terras die uitzicht biedt over Barcelona. De receptie van het Expo Hotel is 24 uur per dag geopend, zodat u tijdens uw verblijf kunt genieten van optimale flexibiliteit.

De Montjuïc-heuvel, waar u het Joan Miró Museum en congrescentrum Barcelona Fira vindt, ligt op 10 minuten lopen van het Expo Hotel Barcelona. Het voetbalstadion Camp Nou van FC Barcelona is binnen slechts 1 metrohalte te bereiken. Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 24,20 per dag.

Klik hier voor boeking of meer informatie