Vanaf Euro 95,00 per nacht verblijft u in Europahotel in Gent (België). Het Europahotel ligt aan de rivier de Leie in Gent, op 12 minuten lopen van treinstation Sint Pieter en op 10 minuten rijden van het historische centrum van de stad, met het Belfort van Gent en de winkelstraten. U kunt in het gehele hotel gratis gebruikmaken van WiFi.

Europahotel

Alle kamers van het Europahotel zijn voorzien van airconditioning, een televisie en een telefoon. Tevens hebben ze een eigen badkamer met een douche, een bad en een toilet. Er wordt ’s ochtends een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd met onder meer verschillende soorten zelfgemaakte jam. Het Bistro Gorduna Restaurant biedt een scala aan regionale en internationale gerechten. Verder heeft het hotel een bar en een terras.

Het Europahotel heeft een gratis privéparkeerplaats. Voor een toeslag kunt u tevens gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage van het hotel. Met de auto bent u in een paar minuutjes bij de Flanders Expo. Op 5 minuten lopen van het hotel kunt u ook op de tram en bus stappen.

Klik hier voor boeking of meer informatie