Novum Hotel Excelsior Dortmund

Novum Hotel Excelsior Dortmund

Vanaf Euro 44,00 verblijft u in het Novum Hotel Excelsior Dortmund in Dortmund (Noordrijn Westfalen, Duitsland). Het Novum Hotel Excelsior Dortmund ligt in het hart van Dortmund en biedt ruime kamers met gratis WiFi, een 24-uursreceptie en een stijlvolle lounge en bar.

Elke kamer heeft een moderne inrichting en een flatscreen-tv. De eigen badkamers zijn uitgerust met mooie tegels, warme verlichting en gratis toiletartikelen. De kamers zijn ook voorzien van een kluisje voor uw laptop, en een bureau. Het is 10 minuten lopen naar het plein Hansaplatz en er bevinden zich tal van internationale restaurants en cafés in de directe omgeving van het hotel. In de avonden kunt u in de stijlvolle bar van het hotel terecht voor diverse drankjes in een internationale sfeer. Huisdieren zijn niet toegestaan. Prive parkeren bij de accommodatie is mogelijk. Parkeerkosten Euro 13 per dag.

Het centrum van de stad bevindt zich dichtbij het hotel. Zo ligt de kunstgallerie Thier op slechts 300 meter en het stadhuis van Dortmund op slechts 700 meter afstand. De populaire winkelstraat Westenhellweg vindt u op slechts 400 meter. Vanaf het Novum Hotel Excelsior Dortmund is het slechts 800 meter naar het centraal station van Dortmund en andere publieke en regionale openbaar vervoersverbindingen. Het is 54 km naar de internationale luchthaven van Düsseldorf.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on dec 07, 2021