Legoland Feriendorf Gunzburg

Legoland Feriendorf Gunzburg

Vanaf Euro 266,00 verblijft u in Legoland Feriendorf in Gunzburg (Beieren, Duitsland). Deze accommodatie is geopend in 2018 en ligt op slechts 5 minuten wandelen van LEGOLAND Feriendorf in Günzburg. De accommodatie beschikt over 4 restaurants en 2 bars. De kamers van LEGOLAND Feriendorf zijn ingericht in diverse kleurrijke thema’s. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi in de openbare ruimtes.

Verder beschikken de kamers over een flatscreen-tv, een patio en een eigen badkamer. Ze hebben allemaal een individuele inrichting in leuke stijlen, zoals het oude Egypte of motorraces. Daarnaast vindt u bij LEGOLAND Feriendorf een steakhouse waar uitstekende vleesgerechten worden geserveerd. Restaurant Dschungel verzorgt verschillende themabuffetten en een ontbijtbuffet. Huisdieren zijn niet toegestaan. Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bij de receptie kunt u tegen een toeslag toegangskaarten kopen voor het pretpark LEGOLAND. Leuke familieactiviteiten bij de accommodatie zijn onder meer een hoog touwenparcours, bowlen en 2 driewielerbanen. De kinderen kunnen zich vermaken op een van de 18 speelplekken met verschillende thema’s. Als u bij LEGOLAND Feriendorf verblijft, kunt u bij de receptie aan gereduceerd tarief kaartjes kopen voor het LEGOLAND-park of deze per e-mail reserveren.

LEGOLAND Feriendorf is makkelijk bereikbaar en bevindt zich slechts 1,5 km van de A8. De treinstations van Günzburg en Wasserburg vindt u allebei minder dan 5 km verderop.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on aug 29, 2022