Stayokay Arnhem

(Average 0 of 0 Ratings)

Vanaf Euro 19,00 per nacht verblijft u in Stayokay Arnhem in Arnhem (Veluwe, Gelderland, Nederland). Stayokay Arnhem is een hostel aan de rand van het immense bos Hoge Veluwe, maar toch dicht bij de stad. U kunt lunchpakketten meenemen en fietsen huren om de prachtige natuur in de directe omgeving te verkennen. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Stayokay Arnhem

Het hostel heeft diverse slaapzalen voor 2 tot 6 personen. De aangename bar en lounge bieden een gezellige ambiance om een praatje te maken met andere gasten of met een hele groep wat te drinken. Restaurant Sonsbeek serveert heerlijke gerechten en speciale groepsmaaltijden, zoals barbecues en buffetten. U kunt allerlei activiteiten ondernemen en sightseeingtours maken of ontspannen in de tuin en op het terras. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voorzieningen voor gehandicapten aanwezig. Frisdrankautomaat, snackautomaat, bagageopslag, wasserij, speeltuin, bibliotheek en fietsverhuur.

Stayokay Arnhem bevindt zich net buiten Arnhem en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.  Stadion Gelredome ligt op 7 km van het hotel.

Klik hier voor boeking of meer informatie