Vakantiepark Buitengoed Drentse Vennen Een

Vanaf Euro 120,00 verblijft u op vakantiepark Buitengoed Drentse Vennen in Een (Drenthe, Nederland). Buitengoed Drentse Vennen ligt in Een en biedt accommodatie met gratis WiFi en een tuin met een kinderspeelplaats.

Elke 4-6 persoons vakantiehuis heeft een ingerichte keuken met een vaatwasser, een woonkamer met een bank en een flatscreen-tv en een eigen badkamer. Een magnetron en een waterkoker zijn ook aanwezig. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en de accommodatie kan fietsverhuur regelen. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.

Groningen ligt op 33 km van Buitengoed Drentse Vennen en Assen ligt op 23 km afstand. De luchthaven Groningen Eelde ligt op 25 km afstand. Nationaal Park Drents-Friese Wold ca. 16 km, Drents Museum ca. 17 km, TT Circuit Assen 17,8 km, Leekstermeer ca. 10 km, Waddenzee ca. 40 km, Groninger Museum ca. 18,7 km, Noordelijk Scheepvaartmuseum ca. 18,8 km, Martinitoren ca. 19,4 km, Groningen ca. 20 km, Roden ca. 8 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on apr 06, 2020