Vanaf Euro 142,00 per nacht in Boutique Hotel The Roosevelt in Middelburg (Zeeland). Boutique Hotel The Roosevelt ligt in het centrum van Middelburg en biedt verschillende soorten accommodatie, variërend van kamers tot maisonnette/duplex suites. Er is gratis WiFi beschikbaar. Dit hotel beschikt over een Green Key-milieukeurmerk. Verder biedt het een bar, een tuin en spafaciliteiten.

De meeste kamers zijn voorzien van hoge plafonds en sommige beschikken over klimaatbeheersing. De eigen badkamer is uitgerust met een regendouche, een haardroger en toiletartikelen. De kamers bieden een zithoek en een koffiezetapparaat. Ook kunt u gebruikmaken van een bureau en een kluisje voor een laptop.

In de hotelbar The Orient kunt u bij de open haard genieten van een cocktail. Boutique Hotel The Roosevelt serveert ook ontbijt. Verder biedt het een ticketservice en een bagageopslag. Bij de accommodatie en in de omgeving kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals golfen. Het hotel ligt op 200 meter afstand van het Zeeuws Museum en als u de steden in de provincie Zeeland wilt bezoeken, ga dan eens naar Vlissingen (8 km verderop). Het treinstation bevindt zich op minder dan 600 meter afstand.

Klik hier voor boeking of meer informatie