Vanaf Euro 117,00 verblijft u in een 1-2 persoons kamer in Bed and Breakfast Zuidlaren in Zuidlaren (Drenthe, Nederland). Bed & Breakfast Zuidlaren biedt budgetaccommodaties met gratis parkeergelegenheid in het centrum van het dorpje Zuidlaren. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi en gratis thee en koffie.

Elke kamer van Bed & Breakfast Zuidlaren heeft een flatscreen-tv met kabelzenders en een gedeelde badkamer. Een koelkast is op verzoek beschikbaar. Faciliteiten: terras, tuin. Openbaar parkeren is gratis. Je kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het Zuidlaardermeer biedt diverse watersportactiviteiten en bevindt zich op slechts 2 km van de B&B. Assen en Groningen liggen op minder dan 20 km afstand. Drents Museum ca. 13 km, Centrum Beeldende Kunst Groningen, Grote Markt, Grafisch Museum Groningen, Martinitoren, Noordelijk Scheepvaartmuseum, Instituut voor Kunst & Architectuurgeschiedenis en Groninger Museum ca. 15 km. Kropswolde ca. 7 km en Martenshoek ca. 8 km. Nationaal Park Drentsche Aa ca. 6 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie