Vanaf Euro 128,00 per nacht verblijft u in Bed and Breakfast L’Etape Fagnarde in Spa (Ardennen, provincie Luik, België). Deze charmante B&B is gevestigd in een oud landhuis te midden van een groen park en beschikt over luxe, lichte kamers op een geweldige locatie in Spa, niet ver van het station. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi.

L’Etape Fagnarde is een handige uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Hoge Venen in de provincie Luik. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet met tal van broden, zoete deegwaren, zelfgemaakte jams en warme dranken geserveerd. Op verzoek worden er gekookte of gebakken eieren of roereieren bereid.

Bij mooi weer is het terras een geweldige plek om buiten te zitten met een drankje en te genieten van de tuin. Op verzoek kunt u in de eetkamer heerlijke gerechten proeven van een vast menu. Aan het eind van de dag is de sauna een heerlijke plek om te ontspannen. Dit is een rustige omgeving voor een ontspannende vakantie in de stad Spa, die bekend staat om zijn gezonde minerale bronnen. U kunt ook profiteren van de gratis privéparkeergelegenheid.

Klik hier voor boeking of meer informatie