Vanaf Euro 92,00 verblijft u in een eenvoudige 2-6 persoons kamer in Beach Hotel Katwijk in Katwijk aan Zee (Zuid Holland, Nederland). Het Beach Hotel Katwijk ligt op 200 meter van de boulevard en boven een populaire bar/eetcafé. Deze budgetaccommodatie bevindt zich in het centrum van Katwijk, aan de Nederlandse kust. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Elke kamer heeft eigen badkamer met een douche en een toilet. Op de begane grond liggen een eetcafé, een bar en een terras. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van de accommodatie. Reserveren is niet mogelijk. Parkeerkosten: € 10 per dag. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Faciliteiten: terras, bar, restaurant, bagageopslag, familiekamer. Bovenverdiepingen alleen per trap bereikbaar. 250 meter van het strand van Katwijk, 850 meter van het strand van Noordwijk aan Zee, 2,8 km van het strand van Wassenaar.

De accommodatie ligt op 2 minuten wandelen van de bushalte Noordeinde, rechtstreekse verbinding naar het centraal station van Leiden. Corpus ca. 5 km, Nationaal Natuurhistorisch Museum ca. 7 km, Naturalis ca. 7 km, Museum Volkenkunde ca. 8 km, Rijksmuseum van Oudheden ca. 8 km, Louwman Museum ca. 12 km, Keukenhof ca. 12 km, Koninklijk Paleis Huis ten Bosch ca. 13 km, Madurodam ca. 14 km, Escher Museum ca. 15 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie