Vanaf Euro 55,00 verblijft u in een vierpersoons appartement, Koenen Ferienwohnung, in Oberhausen (Duitsland). Koenen Ferienwohnung is een accommodatie in Oberhausen met eigen kookgelegenheid. De accommodatie ligt op minder dan 2 km van het winkelcentrum CentrO Oberhausen en er is gratis WiFi beschikbaar.

Appartement Oberhausen Koenen

Dit lichte zolderappartement is ingericht met moderne, houten meubels en houten vloeren. De woonkamer is uitgerust met een slaapbank voor een 4e persoon. Het appartement is uitgerust met een eethoek, een tv, een kleine, moderne badkamer met een douche en biedt uitzicht op de tuin. U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een magnetron en een koffiezetapparaat. Op 150 meter van de accommodatie vindt u een supermarkt.

Sea Life Oberhausen en het kasteel Schloss Oberhausen liggen op 3,5 km van de Koenen Ferienwohnung, en de König Pilsener Arena bevindt zich op 2,5 km afstand. Het centrum van Essen en de Handelsbeurs van Essen vindt u slechts 12 km verderop. Het treinstation van Oberhausen ligt op 3 km van het appartement en het is minder dan 6 minuten rijden naar de snelwegen A40 en A42. In de buurt is gratis parkeergelegenheid beschikbaarheid.

Klik hier voor boeking of meer informatie