Vanaf Euro 95,00 per nacht verblijft u in Aparthotel am Munzplatz in Koblenz (Moezel, Duitsland). Dit stijlvolle aparthotel ligt op een centrale locatie in de historische binnenstad van Koblenz, op minder dan 1 minuut lopen van de oevers van de rivier de Moezel. Het hotel biedt thema-appartementen met gratis internet.

De unieke, modern ingerichte appartementen van Aparthotel am Münzplatz zijn voorzien van sfeervolle verlichting, een kleine zithoek, een moderne badkamer en een kitchenette. Er zijn talloze restaurants en cafés aan het plein de Münzplatz. In de wijnbars in de buurt kunt u genieten van heerlijke wijnen uit de regio.

De belangrijkste bezienswaardigheden van Koblenz zijn de Basiliek van Sint Castor (700 meter) en het paleis Kurfürstliches Schloss (1 km). U kunt ook de middeleeuwse gebouwen in de oude stad verkennen of een boottocht ondernemen over de Moezel of de Rijn. Het Centraal Station van Koblenz ligt op slechts 1,5 km van Aparthotel am Münzplatz. De accommodatie biedt gratis parkeergelegenheid voor fietsen.

Klik hier voor boeking of meer informatie