Vanaf Euro 66,00 per nacht verblijft u in het All Inclusive Hotel Tac Premier & Spa in Alanya (Turkije). Het Tac Premier Hotel & Spa is een all-inclusive-hotel op slechts 50 meter van het beroemde Cleopatra-strand. Het hotel biedt heerlijke spafaciliteiten en volop amusement voor het hele gezin. WiFi is beschikbaar in de openbare ruimtes. Deze service is gratis.

U kunt zich helemaal ontspannen in het wellnesscentrum, de binnen- en buitenzwembaden en het grote fitnesscentrum, waar u gratis kunt sporten. Bij het complex vindt u winkels, een Burger King, een kapper, een tattoo- en piercingzaak, een opticien, een fotowinkel en nog veel meer.

All inclusive is hier inclusief een open ontbijtbuffet, een laat ontbijt, een open lunchbuffet, snacks (geserveerd in een vast menu), koekjes, gebak en thee, ijs, een open dinerbuffet en soep laat in de avond. Voor degenen die geen gebruikmaken van het all-inclusiveconcept is er een uitstekend à-la-carterestaurant. Tot de dagelijkse activiteiten behoren onder andere waterpolo, watergymnastiek, strandvolleybal en darts.

Klik hier voor boeking of meer informatie