Vanaf Euro 40,00 per nacht verblijft u in het Van Heeckeren Hotel in Nes (eiland Ameland, Waddeneilanden, Friesland, Nederland). Het Van Heeckeren Hotel is gelegen in het centrum van Nes op het eiland Ameland. Het hotel beschikt over een strandclub, een café en een restaurant, en biedt moderne kamers met een Frans balkon of een terras en gratis WiFi.

Van Heeckeren Hotel Nes Ameland

Alle kamers van het Van Heeckeren Hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv, een minibar en thee- en koffiefaciliteiten. Ze hebben ook een badkamer met een bad of douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Het zandstrand vindt u op 1,7 km afstand. Het Van Heeckeren Hotel ligt op 20 minuten lopen van de veerboot naar Holwerd. Met de auto rijdt u in 10 minuten naar Hollum. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Restaurant Van Heeckeren bevindt zich 150 meter verderop en biedt een 3-gangendiner. Op diezelfde locatie vindt u ook het Grand Café, dat is gespecialiseerd in lunchgerechten, borrelhapjes en cocktails. Het biedt tevens een verwarmd terras.

Klik hier voor boeking of meer informatie