Vanaf Euro 100,00 per nacht verblijft u in het Strandthotel Zandt aan Zee op Schiermonnikoog (Friesland, Nederland). Strandhotel Zandt aan Zee is het noordelijkste strandhotel op het eiland Schiermonnikoog. Het ligt vlak bij de strandopgang. Het hotel biedt een terras met uitzicht op de duinen, de Noordzee en Ameland.

Strandthotel Schiermonnikoog

De kamers zijn eenvoudig ingericht en uitgerust met een televisie en koffie- en theefaciliteiten. De eigen badkamer heeft een douche en/of een ligbad. Er is gratis WiFi beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Houd er rekening mee dat tijdens het laagseizoen het restaurant voor een paar dagen per week gesloten kan zijn.

Rondom Strandhotel Zandt aan Zee vindt u verschillende restaurants. Het hotel ligt op 400 meter van de Noordertoren en op 1,1 km van de Zuidertoren, een voormalige watertoren. Het Bezoekerscentrum van Schiermonnikoog vindt u op 20 minuten loopafstand. Fietsen kunnen online worden gehuurd. Auto’s zijn niet toegestaan op het eiland.

Klik hier voor boeking of meer informatie