Azuline Galfi Hotel San Antionio Ibiza

Vanaf Euro 326,00 per persoon inclusief vliegreis verblijft u in Azuline Galfi Hotel in San Antonio (Ibiza, Balearen, Spanje). Azuline Galfi Hotel ligt in het rustige San Antionio. Het strand treft u op ca. 300 m. afstand en het centrum op ongeveer 800 m. Dicht bij het hotel staat een bushalte. Het vliegveld ligt op ca. 20 km. van het hotel.

Het gemoedelijke Azuline Galfi Hotel is een Only Adult hotel, minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. Het 2-sterrenhotel telt 52 kamers. Er is een 24-uursreceptie en lobby. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols voor u klaar. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht bij het restaurant en een drankje haalt u bij de bar. Het hotel biedt wifi tegen betaling aan. U verblijft in Azuline Galfi Hotel in een standaardkamer (1-3 personen). Deze kamer beschikt over airconditioning, telefoon, huurkluisje, televisie en balkon. In de badkamer treft u een bad en/of douche met toilet.

In het Azuline Galfi Hotel kunt u gratis darten. Tegen betaling kunt u biljarten. In de directe omgeving vindt u een uitgebreid aanbod van (gemotoriseerde) watersporten (tegen betaling). verblijft in Azuline Galfi hotel op basis van Logies & Ontbijt. Vanaf 1 juli 2016 betaalt u op de Balearen ter plaatse bij aankomst in uw accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on mei 06, 2018