Hotel Kasteel Terworm Heerlen

Vanaf Euro 259,00 per nacht verblijft u in Hotel Kasteel Terworm in Heerlen (Limburg, Nederland). Het luxe Hotel Kasteel Terworm heeft 4 sterren en is gevestigd in een 14e-eeuws kasteel dat wordt omgeven door Franse rococo-tuinen en een park. Het hotel ligt op loopafstand van de stad Heerlen.

Alle luxe kamers zijn uniek ingericht volgens de hoogste normen. U vindt hier een minibar, een zithoek en een televisie. De badkamer is uitgerust met een bad en/of een douche. Het ontbijt, de lunch en het diner worden geserveerd in het restaurant met een klassieke sfeer. Hier kunt u tevens genieten van lokale en seizoensgebonden gerechten. Voor een heerlijk drankje kunt u terecht in de bar d’Auberge.

WiFi en parkeergelegenheid zijn gratis bij Hotel Kasteel Terworm. U heeft tevens gratis toegang tot het wellnesscentrum en het solarium van het Van Der Valk Hotel Heerlen, op 500 meter afstand. Elke dinsdag- en donderdagochtend kunt u gratis Aqua Gym-lessen volgen. De accommodatie heeft ook een fietsverhuurservice. Op zonnige dagen kunt u helemaal ontspannen met een drankje op het terras aan de slotgracht. Maastricht is met de auto in 20 minuten te bereiken. U rijdt in 7 minuten naar de snelwegen A75 en A79.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on nov 05, 2019