Vanaf Euro 93,00 per nacht verblijft u in Hotel Hof van Putten in Putten (Gelderland, Nederland). Hof van Putten ligt op 5 minuten van het stadscentrum van Putten en op loopafstand van de bossen van de Veluwe. Op het terrein is een grote tuin. De accommodatie biedt 2 schoonheidssalons en diverse spa- en wellnessfaciliteiten.

Hof van Putten

De individueel ingerichte kamers en suites van het hotel zijn voorzien van een televisie en thee- en koffiefaciliteiten. Een aantal kamers heeft een bureau. De badkamers zijn uitgerust met een douche. U kunt uw dag beginnen met een uitgebreid ontbijt. De gezellige omgeving van Restaurant Smakelijck heet u welkom voor een avond vol heerlijke gerechten.

In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan Paleis ’t Loo, op 30 minuten rijden. Amersfoort is te bereiken in 20 minuten met de auto. Een subtropisch zwembad is bereikbaar binnen 10 minuten lopen van de accommodatie. Putten is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen. Met het uitstekende openbaar vervoer kunt u de omgeving verkennen. U kunt ook 1 van de vele wandelroutes volgen en genieten van de schilderachtige omgeving en de mooie boerderijen.

Klik hier voor boeking of meer informatie